MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2022-2023 mokslo metų foto galerija / PROJEKTINĖ EDUKACINĖ VEIKLA \"MERRY CHRISTMAS 2022\"

Šių metų gruodžio 19-23 d. mokykloje buvo vykdoma projektinė edukacinė veikla “Merry Christmas 2022”, kurios metu anglų kalbos mokytojos Rasa ir Kristina su 2-8 klasių mokiniais dalyvavo tarptautiniame eTwinning projekte. Šio projekto tikslas - ugdyti mokinių domėjimąsi anglų kalba, įkvėpti ir paskatinti mokinius aktyviai, kūrybingai ir originaliai reikšti savo mintis, bendrauti ir bendradarbiauti.
Visos veiklos metu mokiniai galėjo pasirinkti projekto etapą:
1. Gaminti Kalėdinius atvirukus, kuriuos siuntė į Turkiją, Ispaniją, Rumuniją pagal eTwinning projektą “Exchange Christmas cards” („Keičiamės Kalėdiniais atvirukais“).
2. Rašyti laiškus Kalėdų Seneliui į Vokietiją.
3. Gaminti Naujųjų metų atvirukus partneriams iš Turkijos pagal eTwinning projektą “New Year Card Exchange” („Keičiamės Naujųjų metų atvirukais“).
Vaikai nekantraudami laukia laiškų iš projekto partnerių.
Projekto organizatorės: anglų k. vyr. mokytoja Kristina Ivanovė, anglų k. mokytoja Rasa Kačinskienė
Šių metų gruodžio 19-23 d. mokykloje buvo vykdoma projektinė edukacinė veikla “Merry Christmas 2022”, kurios metu anglų kalbos mokytojos Rasa ir Kristina su 2-8 klasių mokiniais dalyvavo tarptautiniame eTwinning projekte. Šio projekto tikslas - ugdyti mokinių domėjimąsi anglų kalba, įkvėpti ir paskatinti mokinius aktyviai, kūrybingai ir originaliai reikšti savo mintis, bendrauti ir bendradarbiauti. Visos veiklos metu mokiniai galėjo pasirinkti projekto etapą: 1. Gaminti Kalėdinius atvirukus, kuriuos siuntė į Turkiją, Ispaniją, Rumuniją pagal eTwinning projektą “Exchange Christmas cards” („Keičiamės Kalėdiniais atvirukais“). 2. Rašyti laiškus Kalėdų Seneliui į Vokietiją. 3. Gaminti Naujųjų metų atvirukus partneriams iš Turkijos pagal eTwinning projektą “New Year Card Exchange” („Keičiamės Naujųjų metų atvirukais“). Vaikai nekantraudami laukia laiškų iš projekto partnerių. Projekto organizatorės: anglų k. vyr. mokytoja Kristina Ivanovė, anglų k. mokytoja Rasa Kačinskienė